Verhuur campers

Camping Blog

Heb jij een eigen camper en gebruik jij deze maar een aantal weken per jaar? Dan kan je evt. geld verdienen aan je camper. Denk eens aan de mogelijkheden voor verhuur van campers. Als jij (nog) geen eigen camper hebt, maar er wellicht eentje wilt gaan kopen, kan je ook aan de mogelijkheden voor verhuur van campers bekijken. Op deze manier kan je kijken of een camper iets voor jou is.

Hoe camper verhuren

Als jij een eigen camper hebt, kan je natuurlijk zelf adverteren op internet jouw camper. Zo kan je wellicht mensen vinden die jouw camper willen huren. Als jij jouw camper liever wat vaker wilt verhuren, kan je ook een verhuurspecialist in de arm nemen. Zij weten exact wat er allemaal komt kijken bij de verhuur van campers. Zij hebben een goede site die veel bezocht wordt. Op deze site zullen zij jouw camper ook vermelden. Je moet dan denken aan foto's van jouw camper (van de buitenkant en ook van de binnenkant). Tevens staat er bij vermeld welke spullen er allemaal aanwezig zijn in en bij de camper. Daarnaast wordt er uiteraard vermeld in welke periodes de camper beschikbaar is. Als er iemand interesse heeft in jouw camper, dan zal de verhuurorganisatie al het papierwerk rondom de verhuur regelen. Je hoeft dit dus niet allemaal zelf te regelen. Als alles goed geregeld is, kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan. Dit geldt zowel voor de verhuurders als voor de huurders. De verhuurorganisatie vraagt natuurlijk wel een vergoeding voor hun diensten, maar deze verdien je terug, omdat je jouw camper meer weken per jaar verhuurt via hen.

Wanneer camper verhuren

Veel mensen denken dat de verhuur van campers alleen mogelijk is in de zomermaanden, maar niets is minder waar. Je kunt jouw camper het hele jaar door verhuren. Natuurlijk zijn de warmere maanden van het jaar het populairst. Maar ook in de winter kan je deze heel goed verhuren. Veel mensen willen dan op wintersport of gaan wandelen in de besneeuwde bergen. Het is voor hen dan fijn om een camper bij zich te hebben. Zij kunnen tussendoor dan heerlijk in hun eigen warme camper een maaltijd klaar maken of een kopje koffie zetten.

Wie huren campers

Campers worden gehuurd door jong en oud. In de vakantieperiodes zijn het vaak gezinnen met kinderen. Voor hen is dit de ideale manier van reizen. Terwijl de ouders rijden, kunnen de kinderen aan tafel spelen. In de andere periodes vaak juist wat oudere mensen die van rust houden.

Dus heb of zoek jij een camper? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van verhuur van campers bij DE JONG Kampeer & Recreatie. Dan komt het zeker goed. Fijne vakantie!

Delen  

20 november 2018

Jeroen combineert sport en recreatie

Hey! Mijn naam is Jeroen en ik hou er van om zoveel mogelijk lekker actief bezig te zijn. Door mijn werk als sportinstructeur weet ik sport en recreatie heel goed te combineren. Mijn cursisten neem ik bijvoorbeeld graag mee naar buiten om in een park of bos aan de slag te gaan. Ik leer ze hier om actieve momenten met rustmomentjes af te wisselen, wat zorgt voor een optimale conditie. Misschien ben jij ook wel op zoek naar goede, echte werkende, manieren om sport en recreatie samen te voegen en zo tot een goede persoonlijke balans te komen. Kijk dan vooral verder op mijn blog, waar ik je allerlei tips zal meegeven. Veel plezier met lezen!